Εταιρικό προφίλ

Σχετικά με την Δ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Η εταιρία Δ.ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1991, απαριθμώντας 32 συναπτά έτη διακεκριμένης εμπορικής δραστηριότητας στον κλάδο των Ελαστικών και Ζαντών. Η έδρα της εταιρίας είναι στην Αθήνα, ενώ διατηρεί ιδιόκτητα Κέντρα Διανομής & Αποθήκευσης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η εταιρία διατηρεί συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες του κλάδου των ελαστικών και ζαντών, όπως ΝΕΧΕΝ, ΜΑTADOR, GITI, TRIANGLE, LEOA, ACCURIDE, ενώ απαριθμεί πάνω από 500 συνεργάτες στην Ελληνική Επικράτεια προσφέροντας καθολικές λύσεις για τον Ιδιώτη και τον Επαγγελματία. Η εταιρία διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό, εστιασμένο στις σύγχρονες ανάγκες του Έλληνα Χρήστη και οδηγού ενώ ακολουθεί όλα τα σύγχρονα Standards της Αυτοκίνησης προσφέροντας προϊόντα Υψηλής Τεχνολογικής Καινοτομίας.

Όραμα:
Να προσφέρουμε την βέλτιστη λύση καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού – χρήστη, παρέχοντας τους προϊόντα υψηλής Τεχνολογικής καινοτομίας, μεγιστοποιώντας την απόδοση και την συνάρτηση Απόδοσης – Κόστους

Τοποθέτηση:
Η εταιρία Δ. Φραγκουλόπουλος Α.Ε. διαθέτει κορυφαία Τεχνολογικά Προϊόντα και άρτια καταρτισμένο Ανθρώπινο δυναμικό, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες, τόσο του Τελικού καταναλωτή – ιδιώτη μέσου του Επιλεγμένου Δικτύου συνεργατών, όσο και τις ανάγκες του σύγχρονου στόλου, μέσω συνεργατών ή και απευθείας προσφέροντας καθολικές λύσεις, με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Η εταιρία, μέσω των ιδιόκτητων Κέντρων Αποθήκευσης και Διανομής, συνολικής έκτασης 12.000 τ.μ., μπορεί και διατηρεί υψηλό στοκ προϊόντων ενώ η διανομή αυτών γίνεται ανά τακτά διαστήματα μέσα στην ημέρα καλύπτοντας πλήρως όλους του συνεργάτες μας. Η ομάδα των Επιθεωρητών Πωλήσεων, είναι άρτια εκπαιδευμένη στο να παρέχει λύσεις στις ανάγκες που προκύπτουν, πάντα με γνώμονα το Αμοιβαίο Όφελος. εναλλακτικές λύσεις; Αν ναι, ποιες είναι οι διαφορές στην τιμή, την ποιότητα, την πρόσφυση, την κατανάλωση καυσίμου και τον κύκλο ζωής; νησιωτική Ελλάδα. Όταν είναι απαραίτητο, μπορούμε να παραδώσουμε τα ελαστικά απευθείας στο σημείο όπου πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ή να τοποθετηθούν.

Εγγυήσεις:
Η εταίρα Δ. Φραγκουλόπουλος διαθέτοντας αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες Κατασκευάστριες εταιρίες Ελαστικών και Ζαντών προσφέρει εγγύηση σε όλα της τα προϊόντα, τόσο καλής λειτουργίας όσο και καταλληλόλητας. Το άρτια καταρτισμένο Ανθρώπινο δυναμικό διαθέτει την γνώση και την εμπειρία να προσφέρει τα κατάλληλη προϊόντα για την εκάστοτε χρήση, μεγιστοποιώντας την σχέση διάρκειας ζωής του προϊόντος και τιμής.